Kreditpontos pénzügyi továbbképzések?

Erre figyelj, ha igényelni szeretnéd a kreditpontokat!

A kreditpont-igazolás feltételei

Elektronikus továbbképzési programok esetén – a vonatkozó jogszabályok értelmében – a résztvevőnek csak akkor jár kreditpont, ha a minősített programot teljes egészében, a jogszabályban foglaltaknak megfelelően teljesíti, és ezt az elektronikus naplózás alátámasztja. Ezért kérjük, hogy amennyiben résztvevőként igény tartasz a kreditpont-igazolásra, a következőket vedd figyelembe.

1. A teljes név használata
Ahhoz, hogy igazolni tudjuk a résztvevő képzés egész időtartama alatti jelenlétét, a rendszer elektronikusan naplózza az online tevékenységet. Kérjük, hogy amikor belépsz a felületre, a beazonosíthatóság érdekében a teljes nevedet add meg.

2.Adatszolgáltatás teljesítése
Cégünk bejelentési kötelezettséggel tartozik a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR), illetve a Pénzügyminisztérium Felügyeleti Osztálya felé. Kérjük, annak érdekében, hogy eleget tudjunk tenni ennek a kötelezettségnek, és ki tudjuk állítani a téged megillető kreditpont-igazolást, a lenti linken add meg a szükséges adatokat.

3. Kreditpontos programok párhuzamos végzésének kizárása
A könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet 10/E. § (4) bc) pontja, valamint az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők nyilvántartásba vételéről és továbbképzéséről szóló 263/2018. (XII. 20.) Korm. rendelet 10. § (5) bc) pontja alapján nincsen lehetőség több kreditpontos képzés párhuzamos elvégzésére. Ezért amennyiben már elkezdtél egy kreditpontos kurzust, addig nem kezdhetsz újabba, amíg azt el nem végezted.

4. A program teljesítése 60 napon belül
A könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet 10/E. § (4) bd) pontja, valamint az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők nyilvántartásba vételéről és továbbképzéséről szóló 263/2018. (XII. 20.) Korm. rendelet 10. § (5) bd) pontja alapján a megkezdett továbbképzési programot legkésőbb a kezdéstől számított 60 napon belül – legkésőbb az adott továbbképzési év utolsó napjáig – teljesítened kell.

5. Az összes modul feldolgozása
Az elektronikus képzéseknek a jogszabályok alapján két formája van: online képzés (élő, előadással egyidejű elektronikus képzés), valamint e-learning (rögzített elektronikus képzés). Amennyiben kreditpontos e-learningen veszel részt, úgy a program akkor minősül teljesítettnek, ha a képzéshez tartozó valamennyi modult – így az írásos digitális leckéket, a webináriumokat, online teszteket stb. – maradéktalanul feldolgoztad, és ezt az elektronikus naplózás is alátámasztja.

Csatlakozás az online képzésekhez?
Ezekre a technikai tudnivalókra figyelj!

Az online előadás napján a csatlakozással kapcsolatos tájékoztató emailt küldünk neked.

Kérjük, az online képzések napján figyeld a levelezőrendszeredet, a csatlakozáshoz pedig kattints az emailben található linkre! Ekkor a böngésződben megnyílik a rendszert biztosító szolgáltató weboldala: zoom.us. A csatlakozásnak három módja lehetséges:

 1. A böngésződ automatikusan feldob egy párbeszédpanelt. A párbeszédpanel segítségével csatlakozz a webináriumhoz.
 2. Amennyiben nem jelenik meg automatikusan a párbeszédpanel, az alábbi szövegrész fog megjelenni: „If nothing prompts from browser, click here to lauch the meeting…” Kattints a ’click here’ szövegrészre és a felugró párbeszédpanel segítségével csatlakozz a webináriumhoz!
 3. Amennyiben az a) és b) pontok alapján nem sikerült csatlakozni, vagy a b) pontban leírt szövegrész nem jelenik meg, úgy kattints a ’download & run Zoom’ szövegrészre! A felugró párbeszédpanel segítségével töltsd le a „.exe” fájlt, majd indítsd el, és csatlakozz a webináriumhoz!

Néhány jó tanács az online képzés gördülékeny lebonyolítása érdekében

 • Kérjük, időben kezdd el a csatlakozási folyamatot, hogy probléma esetén legyen idő annak elhárítására!
 • Kérjük, időben győződj meg róla, hogy számítógéped (laptopod, egyéb eszközöd) megfelelő hangkimenettel rendelkezik!
 • Nem maradsz le semmiről! Az online előadásokat rögzítjük és a felvételt résztvevőink számára elérhetővé tesszük. A felvétel eléréséről külön értesítést küldünk majd.
  A gördülékeny lebonyolítás érdekében, kérjük, csak akkor tedd fel kérdésedet, ha az erre szánt idő kezdetét jelzi az előadó.
 • Amennyiben a csatlakozás vagy a webinárium során bármilyen problémád, kérdésed lenne, keresd ügyfélszolgálati munkatársainkat +36-1-273-2090-es vagy a +36-1-273-2091-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@skilled.hu e-mail címen.

Minimális rendszerkövetelmények

 • Internet-hozzáférés (vezetékes, vezeték nélküli egyaránt). Webináriumaink a világon bárhonnan megtekinthetők számítógép, laptop vagy akár tablet segítségével, online kapcsolaton keresztül.
 • Webináriumunkat támogatja a legtöbb operációs rendszer (Windows, MacOS, Linux)
 • Webináriumunk elérhető a legnépszerűbb böngészőkből (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari). Amennyiben probléma adódik a webinárium elérésével, kérjük, próbáld meg frissíteni a böngésződet. Előfordulhat, hogy az Internet Explorer böngészővel nem sikerül elindítani a webináriumot. Lehetőség szerint kérjük, hogy az előbbiekben felsorolt böngészők közül használj egyet.
 • Webináriumunk elérhető a legtöbb Android és iOS alapú tabletről.