EKÁER szabályok a gyakorlatban

4 modulos online tanfolyam az EKÁER szabályairól magyarázatokkal, iratmintákkal

Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 832704

39 900 Ft + Áfa

Mit tartalmaz online képzésünk? A friss változásokat, magyarázatokat, irat- és szerződésmintákat!

A közelmúltban számos változás érintette az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszert (EKÁER), gondoljunk csak az utólagos bejelentés, a mulasztási bírság, vagy a kockázatos termékek és a kockázati biztosíték módosult szabályaira.

Most ismét egy komoly változásra kell készülnünk: tekintettel ugyanis a jelentősen megnövekedett építőipari alapanyagárakra, a Kormány a stratégiailag kiemelt jelentőségűnek minősített építőipari nyers- és alapanyagokra a kockázatos termékekhez hasonló EKÁER-bejelentési kötelezettséget vezet be.

Ráadásul az adóhatóság az új bejelentési kötelezettség miatt fokozottabban fogja ellenőrizni az EKÁER-szabályozás betartását. Itt érdemes megjegyezni, hogy kockázatos termékek esetén a mulasztási bírság az áru értékének akár 40%-ig is terjedhet!

Az országban egyedülálló online tanfolyam a változások ismertetésén túl azon szakembereknek nyújt gyakorlati megoldást, akik cégük EKÁER-ügyintézésével foglalkoznak. Könnyen feldolgozható, ugyanakkor rendkívül gyakorlatias továbbképzésünket ráadásul irat- és szerződésmintákkal bővítettük!

Neked ajánljuk 4 leckéből álló intenzív, online képzésünket, hiszen:
Az EKÁER folyamatosan változó szabályozási környezetében nem egyszerű kiigazodni, azonban online képzésünk során különös hangsúlyt fektetünk a korábbi és a legfrissebb szabályok közti különbségek gyakorlati magyarázatára
Az EKÁER szabályait és a folyamatokat az elejétől a végéig tanulmányozzuk Önnel együtt, így nem kell félnie az esetleges mulasztástól és az ezzel járó bírságtól!
Az EKÁER szabályok a gyakorlatban az egyetlen olyan online továbbképzés, melynek célja a változások ismertetésén túl olyan gyakorlati szakember képzése, aki a cége valamennyi EKÁER-rel kapcsolatos feladatát koordinálni tudja és szakmai tudását át tudja adni kollégái számára is.

Miért érdemes jelentkeznie online továbbképzésünkre?

✔ Az online továbbképzéshez járó irat- és szerződésmintákkal könnyedén elkészítheted EKÁER dokumentációdat.
✔ Néhány héten belül olyan tudással fogsz rendelkezni, melynek hála, többé nem gördül eléd az EKÁER-ügyintézéssel kapcsolatos semmilyen probléma.
A megszerzett tudás minőségét az online képzést záró online vizsga szavatolja. Sikeres vizsga esetén tanúsítvánnyal igazoljuk a teljesítést.
✔ Online képzésünket akár a munkahelyedről, akár otthonról is elvégezheted, így rugalmasan tudod beosztani az idődet is.

Részletes tematika

1. modul

 • Az egyes EKÁER-hez kapcsolódó szerződéstípusok főbb jellemzői az új Ptk. és az Áfatörvény rendelkezései alapján
 • Az EKÁER jogszabályi háttere és annak magyarázata I. rész

2. modul

 • Az EKÁER jogszabályi háttere és annak magyarázata II. rész
 • Bejelentendő adatok és az ezzel kapcsolatos felelősség
 • Kockázatos termékek, élelmiszerek és az EKÁER
 • EKÁER szankciók

3. modul

 • Az EKÁER ellenőrzése
 • Iratminták
 • Szerződésminták

4. modul

 • Az EKÁER veszélyes anyagokkal kapcsolatos szabályozása
 • Összefoglaló a legfrisebb változásokból

Szakértő(k)

Dr. Kovács Ferenc, Okleveles adószakértő, igazságügyi adó- és járulékszakértő

Képzés menete

Képzésünkre időponttól függetlenül bármikor jelentkezhetsz. Jelentkezésedet követően a megadott e-mail címre küldjük a felhasználónevedet és jelszavadat, melyek segítségével eléred a továbbképzési anyagokat.

További információk

A SkillEd weboldalon feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák.

Kedvezmények

 • 10% mikrokedvezmény*

Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezmény. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.

 • FAM tagoknak a részvétel ingyenes*

A Fórum Akadémia Membership tagoknak ingyenes a részvétel! További részletekért látogassa meg a www.forumakademia.hu weboldalt!

*A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

Információ 

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 273 2090-es telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@skilled.hu e-mail címen.

Részvételi feltételek 

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EKÁER szabályok a gyakorlatban” értékelése elsőként