EKÁER szabályok a gyakorlatban

4 modulos online tanfolyam az EKÁER szabályairól magyarázatokkal, iratmintákkal

Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 832704

39 900 Ft + Áfa

Mit tartalmaz online képzésünk? A friss változásokat, magyarázatokat, irat- és szerződésmintákat!

Az elmúlt időszak több módosítása után (utólagos bejelentés, mulasztási bírság, kockázati biztosíték) 2021-től ismét komoly változásokon megy át az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (EKÁER). A jelentős módosítások után csak a megadott érték vagy tömeghatárt meghaladó kockázatos termékekre fog vonatkozni a bejelentési kötelezettség!

Az érintettek azonban nem dőlhetnek hátra, hiszen további részletszabályok nehezíthetik az életüket. Ráadásul egyes előrejelzések alapján – részben – a “könnyítés” miatt az adóhatóság fokozottabban fog ellenőrizni. Itt érdemes megjegyezni, hogy kockázatos termékek esetén a mulasztási bírság az áru értékének akár 40%-ig is terjedhet!

Az országban egyedülálló online tanfolyam változások ismertetésén túl azon szakembereknek nyújt gyakorlati megoldást, akik cégük EKÁER ügyintézésével foglalkoznak. Könnyen feldolgozható, ugyanakkor rendkívül gyakorlatias továbbképzésünket ráadásul irat- és szerződésmintákkal bővítettük, melyek segítenek, hogy Önnek ne legyen többé gondja az EKÁER-rel kapcsolatban.

Önnek ajánljuk 4 leckéből álló intenzív, online képzésünket, hiszen:
Az EKÁER folyamatosan változó szabályozási környezetében nem egyszerű kiigazodni, azonban online képzésünk során különös hangsúlyt fektetünk a korábbi és a legfrissebb szabályok közti különbségek gyakorlati magyarázatára
Az EKÁER szabályait és a folyamatokat az elejétől a végéig tanulmányozzuk Önnel együtt, így nem kell félnie az esetleges mulasztástól és az ezzel járó bírságtól!
Az EKÁER szabályok a gyakorlatban az egyetlen olyan online továbbképzés, melynek célja a változások ismertetésén túl olyan gyakorlati szakember képzése, aki a cége valamennyi EKÁER-rel kapcsolatos feladatát koordinálni tudja és szakmai tudását át tudja adni kollégái számára is.

Miért érdemes jelentkeznie online továbbképzésünkre?

Az online továbbképzéshez járó irat- és szerződésmintákkal Ön könnyedén elkészítheti EKÁER dokumentációját.
Néhány héten belül olyan tudással fog rendelkezni, melynek hála többé nem gördül Ön elé EKÁER ügyintézéssel kapcsolatos semmilyen probléma.
A megszerzett tudás minőségét az online képzést záró online vizsga szavatolja. Sikeres vizsga esetén tanúsítvánnyal igazoljuk a teljesítést.
Online képzésünket Ön munkahelyéről, vagy akár otthonról is elvégezheti, így rugalmasan tudja feldolgozni a hasznos gyakorlati információkat.

Részletes tematika

1. modul

 • Az egyes EKÁER-hez kapcsolódó szerződéstípusok főbb jellemzői az új Ptk. és az Áfatörvény rendelkezései alapján
 • Az EKÁER jogszabályi háttere és annak magyarázata I. rész

2. modul

 • Az EKÁER jogszabályi háttere és annak magyarázata II. rész
 • Bejelentendő adatok és az ezzel kapcsolatos felelősség
 • Kockázatos termékek, élelmiszerek és az EKÁER
 • EKÁER szankciók

3. modul

 • Az EKÁER ellenőrzése
 • Iratminták
 • Szerződésminták

4. modul

 • Az EKÁER veszélyes anyagokkal kapcsolatos szabályozása
 • Összefoglaló a legfrisebb változásokból

Szakértő(k)

Dr. Kovács Ferenc, Okleveles adószakértő, igazságügyi adó- és járulékszakértő

Képzés menete

Képzésünkre időponttól függetlenül bármikor jelentkezhetsz. A regisztráció és a jelentkezésed leadása után felhasználói fiókodon keresztül, a „Kurzusaim” menüpontban éred el az első továbbképzési anyagot. Ezt követően minden további modulhoz akkor férsz hozzá, ha kitöltötted az előző modul végén található rövid tesztet. Így saját időbeosztásodnak megfelelően tudsz haladni az anyaggal. A kurzus teljesítése után a rendszerből tudod letölteni a tanúsítványodat.

További információk

A SkillEd weboldalon feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák.

Kedvezmények

 • 10% mikrokedvezmény*

Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezmény. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.

 • FAM tagoknak a részvétel ingyenes*

A Fórum Akadémia Membership tagoknak ingyenes a részvétel! További részletekért látogassa meg a www.forumakademia.hu weboldalt!

*A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

Információ 

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 273 2090-es telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@skilled.hu e-mail címen.

Részvételi feltételek 

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EKÁER szabályok a gyakorlatban” értékelése elsőként