Prezentációkészítés a gyakorlatban

7 leckés online tanfolyam a PowerPoint – LibreOffice 5 – Prezi prezentációkészítő programokkal

Az ár az áfát (27%) nem tartalmazza.
Cikkszám: 824613

39 900 Ft + Áfa

PowerPoint, LibreOffice 5 és Prezi az alapoktól a profi prezentációig!

Manapság egyre több területen kell digitális előadás segítségével meggyőznünk munkatársainkat, üzleti partnereinket vagy főnökünket, melyhez elengedhetetlen a megfelelő programismeret elsajátítása.

Rugalmas, távoktatásban elvégezhető tanfolyamunkon egyszerre három korszerű prezentációkészítő programmal is megismerkedhet:

  • PowerPoint – a leggyakrabban használt prezentációkészítő program, a Microsoft Office irodai programcsomag része,
  • LibreOffice 5 – platformfüggetlen, nyílt forráskódú irodai program,
  • Prezi – magyar fejlesztésű, internetes prezentációkészítő szoftver, mely a böngészőből azonnal használható, a prezentáció bárhonnan módosítható, lejátszható és letölthető.

A hét lecke során, lépésről-lépésre végigvezetjük a prezentációkészítés alapjain és profi fogásain: gyorsan és könnyedén megtanulhatja az ábrák és diagramok beszúrását, a hangok és diák közötti áttűnések alkalmazását, és még sok más trükköt, melyek segítségével látványos és hatásos prezentációkat készíthet.

Miért ajánljuk a képzésünket?

  • Mert a tanfolyam elvégzése után látványos és meggyőző prezentációt fog tudni készíteni.
  • Mert egyszerre három prezentációkészítő program használatát is megtanulhatja, megismerve azok alkalmazási lehetőségeit.
  • Mert azt is megmutatjuk, hogyan kerülheti el az előadások során leggyakrabban elkövetett hibákat.

Részletes tematika

1. lecke – PowerPoint, LibreOffice 5 – Alapfunkciók, képernyő elemei, fájlkezelés, nézetek
Ebben a leckében tárgyaljuk a PowerPoint alkalmazási területeit, a program indítását, a felhasználói felület elemeit, használatát, testreszabását, vagyis munkastílusunknak megfelelő átalakítását. Bemutatjuk a különféle megjelenítési üzemmódokat. Ismertetjük a bemutató-készítés menetét, szempontjait. Mindez hogyan oldható meg az Office 365 használatával? Mik a különbségek (új előfizetési rendszer stb.)?

2. lecke – Prezentáció létrehozása, dia beszúrása, diaelrendezés módosítása
Ebben a leckében ismertetjük a szöveg bevitelét, bemutató kezelését normál és vázlat nézetben. Hogyan oldhatjuk meg ezeket a nyílt forráskódú szoftverekben, például a LibreOffice 5 Impress programjával?

3. lecke – Formázás, szöveg, képek, vonaltípusok, objektumok módosítása
Ezek típusától függően is beállíthatók egyes tulajdonságaik, de több tulajdonság az eltérő objektumokon is hasonló módon alkalmazható. LibreOffice 5 Impress megoldások.

4. lecke – Grafika, táblázatok, diagramok alkalmazása
Tárgyaljuk ezek kialakítási módját, alkalmazási területeit. Kitérünk az Office 2016-ban, illetve az Office 365-ben megjelent új diagramtípusokra is.

5. lecke – Diavetítési effektusok, a bemutató lejátszása
A bemutató lejátszásával kapcsolatos tudnivalókat mutatjuk be, köztük az Office 2016-tal megjelent előadói nézetet. A Microsoft felhős megoldása. Együttműködés a OneDrive meghajtón keresztül. Kapcsolat fenntartása okos eszközökön. Az Office PowerPoint mobilapp (elérhető iOS, Android és Microsoft rendszereken is).

6. lecke – Bevezetés a Prezi használatába
Miben más? A Prezi (Prezi.com) online elérhető, flash alapú, bemutató készítő szoftver, mely ráadásul magyar termék (2007). Az ötletet, témát helyezi a középpontba, körülötte, az asztalon rendezi el a kapcsolódó tartalmakat (a bemutatóban megjeleníthető multimédiás elemeket). Jelenleg már több mint 75 milliónyian használják. Lineáris gondolkodás helyett gondolati térkép. A prezentációkészítés lépései. A vizuális koncepció.

Szakértő(k)

Dr. Pétery Kristóf, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa, több mint 1800 elektronikus, informatikai tematikájú szakkönyv és szakmai anyag (többek között az Excel, Word, Access, PowerPoint biblia) szerzője

Képzés menete

Képzésünkre időponttól függetlenül bármikor jelentkezhetsz. A regisztráció és a jelentkezésed leadása után felhasználói fiókodon keresztül, a „Kurzusaim” menüpontban éred el az első továbbképzési anyagot. Ezt követően minden további modulhoz akkor férsz hozzá, ha kitöltötted az előző modul végén található rövid tesztet. Így saját időbeosztásodnak megfelelően tudsz haladni az anyaggal. A kurzus teljesítése után a rendszerből tudod letölteni a tanúsítványodat.

További információk

A SkillEd weboldalon feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák.

Kedvezmények

  • 10% mikrokedvezmény*

Mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek 10% kedvezmény. Ehhez a megrendelés során a MIKRO10 kuponkódot kell megadnia.

  • FAM tagoknak a részvétel ingyenes*

A Fórum Akadémia Membership tagoknak ingyenes a részvétel! További részletekért látogassa meg a www.forumakademia.hu weboldalt!

 

*A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

 

Információ 

Amennyiben a képzéshez kapcsolódóan kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 273 2090-es telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@skilled.hu e-mail címen.

 

Részvételi feltételek 

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prezentációkészítés a gyakorlatban” értékelése elsőként