SkillEd Tera Csomag

299 000 Ft + Áfa

Kényelmes, digitális képzések egy helyen? Kedvező áron? Igen!

  • Tartalma: korlátlan számú képzés (webinárium, bármikor elérhető online képzés vagy videó-előadás) bármely témakörön belül
  • Egyéb: a csomag 50% kedvezményt biztosít bármely témakörön belül az ún. kombinált képzések listaárából
  • Előfizetési időtartam: 12 hónap
Kategória:

299 000 Ft + Áfa

Gyakorlatorientált munkajogi, munkavédelmi, adatvédelmi, pénzügyi, építőipari és IT képzések.

Folyamatosan változó gazdasági környezet, szigorodó jogszabályi előírások, új adminisztrációs kötelezettségek, költségoptimalizálás, nem is folytatjuk a sort. Ismerős kihívások, ugye? És akkor még nem is említettük a különféle készségeink folyamatos karbantartását és fejlesztését – legyen az akár valamely idegen nyelv üzleti célú alkalmazása vagy a munkafolyamataink megkönnyítésére szolgáló programok ismerete.

Manapság elárasztanak minket a különféle képzési ajánlatok. De csak az a képzés igazán értékes, amit aztán a mindennapi munkavégzésünk során is hasznosítani tudunk. A Skilled online oktatási platform éppen ezzel a céllal jött létre! Kényelmes, digitális képzéseink az elméleti tudnivalókat minden esetben gyakorlati példákkal, feladatokkal egészítik ki, a megszerzett tudásodat pedig online ellenőrzőtesztekkel mérheted!

Ráadásul a SkillEd online oktatási platform most útjára indítja kedvező, féléves, illetve éves előfizetési csomagjait is, amelyekkel jelentős költségmegtakarítás érhető el! Az igényeidnek leginkább megfelelő képzési csomag garantálja, hogy a téged érintő terület valamennyi jogszabályi változásáról, aktualitásairól időben értesülsz – ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mintha képzésenként adtad volna le a jelentkezésedet.

Bővebb információk https://www.skilled.hu/skilled-membership/

_product_variant_no

7998/4