Rólunk


Kik is vagyunk mi?

Folyamatosan változó gazdasági környezet, szigorodó jogszabályi előírások, új adminisztrációs kötelezettségek, költségoptimalizálás, nem is folytatjuk a sort. Ismerős kihívások, ugye? A kiélezett versenyhelyzetben talpon maradni, sőt, akár versenyelőnyhöz jutni, egyáltalán nem könnyű feladat. És akkor még nem is említettük a különféle készségeink folyamatos karban tartását és fejlesztését – legyen az akár valamely idegen nyelv üzleti célú alkalmazása vagy a munkafolyamataink megkönnyítésére szolgáló programok ismerete.

 „Az információ hatalom, ha jól használod győzelem” – tartja a mondás. A győzelemhez viszont nem elég a tájékozódás. Az információt először helyesen kell értelmezni, csak ezután tudjuk azt hasznosítani. A Skilled online oktatási platform éppen ezzel a céllal jött létre! A képzéseink segítségével bármely vállalkozás, illetve költségvetési szerv vezetőinek, illetve munkatársainak gyakorlati, kézzel fogható segítséget és tudást tudunk nyújtani.

Miért ajánljuk a SkillEd online oktatási platformot?

  • Mert a digitális képzésekkel – webináriumok, videó-előadások, lényegre törő összefoglalók, gyakorlófeladatok, online tesztek – a saját tempódban tudsz haladni.
  • Az oktatási anyagokat a jelentkezésedtől számított 4 hónapig bármikor, bárhonnan eléred – számítógép, laptop vagy akár tablet segítségével, online kapcsolaton keresztül.
  • Mert az online képzéseinket a szakterületük legelismertebb szakértői jegyzik, és a hangsúlyt minden esetben a gyakorlati problémák megoldására helyezik.
  • Mert ugyanazt a tudást szerezheted meg az online képzésen, mint a hagyományos, tantermi képzéseken, viszont nem jár külön utazási költséggel.
  • A képzésekhez kapcsolódó kérdéseidet szakértőink 3 munkanapon belül megválaszolják. Kérdéseidet várjuk az erre a célra létrehozott email-fiókunkon, az ugyfelszolgalat@skilled.hu-n.

A online oktatási platform üzemeltetője a FORUM Média Kiadó Kft.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 91., I. emelet
Telefon: +36 1 273 2090, +36 1 273 2091
Email: ugyfelszolgalat@skilled.hu