Rólunk


Kik is vagyunk mi?

A online oktatási platform üzemeltetője a FORUM Média Kiadó Kft..

 • A Kiadó felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/005288.
 • Cégünk emellett a könyvviteli szolgáltatást, valamint az adótanácsadói, adószakértői és okleveles adószakértői tevékenységet végzők szakmai továbbképzésének szervezésére és lebonyolítására jogosult akkreditált szervezet, akkreditációs sorszámunk: 79/2021.

Folyamatosan változó gazdasági környezet, szigorodó jogszabályi előírások, új adminisztrációs kötelezettségek, költségoptimalizálás, nem is folytatjuk a sort. Ismerős kihívások, ugye? A kiélezett versenyhelyzetben talpon maradni, sőt, akár versenyelőnyhöz jutni, egyáltalán nem könnyű feladat. És akkor még nem is említettük a különféle készségeink folyamatos karban tartását és fejlesztését – legyen az akár valamely idegen nyelv üzleti célú alkalmazása vagy a munkafolyamataink megkönnyítésére szolgáló programok ismerete.

 „Az információ hatalom, ha jól használod győzelem” – tartja a mondás. A győzelemhez viszont nem elég a tájékozódás. Az információt először helyesen kell értelmezni, csak ezután tudjuk azt hasznosítani. A Skilled online oktatási platform éppen ezzel a céllal jött létre! A képzéseink segítségével bármely vállalkozás, illetve költségvetési szerv vezetőinek, illetve munkatársainak gyakorlati, kézzel fogható segítséget és tudást tudunk nyújtani.

Miért ajánljuk a SkillEd online oktatási platformot?

 • Mert a digitális képzésekkel – webináriumok, videó-előadások, lényegre törő összefoglalók, gyakorlófeladatok, online tesztek – a saját tempódban tudsz haladni.
 • Az oktatási anyagokat a jelentkezésedtől számított 4 hónapig bármikor, bárhonnan eléred – számítógép, laptop vagy akár tablet segítségével, online kapcsolaton keresztül.
 • Mert az online képzéseinket a szakterületük legelismertebb szakértői jegyzik, és a hangsúlyt minden esetben a gyakorlati problémák megoldására helyezik.
 • Mert ugyanazt a tudást szerezheted meg az online képzésen, mint a hagyományos, tantermi képzéseken, viszont nem jár külön utazási költséggel.
 • A képzésekhez kapcsolódó kérdéseidet szakértőink 3 munkanapon belül megválaszolják. Kérdéseidet várjuk az erre a célra létrehozott email-fiókunkon, az ugyfelszolgalat@skilled.hu-n.

Milyen digitális képzési formák közül választhatsz?

 • Online képzéseinken (élő, előadással egyidejű elektronikus képzés) a résztvevők egy élőben közvetített előadást tekinthetnek meg a saját számítástechnikai eszközükön. A résztvevők bármikor kérdezhetnek mikrofonjuk bekapcsolásával vagy a chat funkció segítségével.
 • E-learning (rögzített elektronikus képzések): olyan, elektronikusan rögzített, az év során bármikor elérhető képzések, amelyeket jelentkezés után azonnal meg tudsz nézni. Az e-learning képzés témától függően állhat egy vagy akár több, előre rögzített videó-előadásból. Az e-learning lehet olyan átfogó, több modulból álló digitális képzés is, ahol a videó-előadásokat egyéb továbbképzési anyagok – digitális összefoglalók és gyakorlati példák stb. – vagy online ellenőrzőtesztek egészítenek ki. Az e-learningek ezen fajtáját hívja az angol szakirodalom multi-component vagy blended training-nek.
 • Online konferenciáink olyan szakmai előadássorozatokból és online konzultációs szekcióból álló digitális rendezvény, ahol kiemelt jelentősége van az akár egymástól eltérő szakmai álláspontok és jogértelmezések ütköztetésének,  és a networkingnek is.
 • Digitális in-house képzésekeinket ügyfeleink igényeihez igazodva szervezzük meg. Abban hiszünk, hogy minden képzés akkor igazán hatékony, ha nem általános megközelítésben tárgyal egy-egy témakört, hanem az a cég profiljához igazodva, annak szakmai elvárásai szerint összeállított tartalomra épül. A digitális formában megtartott, de cégre szabott szakmai képzéseink rendkívül hatékony fórumként szolgál az együttgondolkodásra és a tapasztalatcserére.

Egyéb információ

A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján minden képzésszervező vállalkozásnak kötelező bejelentenie valamennyi képzését, és a résztvevőkről a törvény által meghatározott adatokat kell szolgáltatnia a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszeren keresztül. Az adatok megadása feltétele a képzésen való részvételnek, de lehetőséged van a megtiltani természetes személyazonosító adataid, az elektronikus levelezési címed és az adóazonosító jeled továbbítását. Ebben az esetben ezek az adatok nem kerülnek be a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe, csak a Forum Média Kiadó Kft. tárolja őket a GDPR hatályos előírásainak megfelelően.

A online oktatási platform üzemeltetője a FORUM Média Kiadó Kft.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 91., I. emelet
Telefon: +36 1 273 2090, +36 1 273 2091
Email: ugyfelszolgalat@skilled.hu