G:\1KÉPEK\SkillEd kreatívok\SkillEd Logó - PNG\SkillEd Logó - Kék 1000x400.png

Kényelmes, digitális képzések egy helyen? Kedvező áron? Igen! 

Gyakorlatorientált munkajogi, munkavédelmi, adatvédelmi, pénzügyi, építőipari és IT képzések.

Folyamatosan változó gazdasági környezet, szigorodó jogszabályi előírások, új adminisztrációs kötelezettségek, költségoptimalizálás, nem is folytatjuk a sort. Ismerős kihívások, ugye? És akkor még nem is említettük a különféle készségeink folyamatos karbantartását és fejlesztését – legyen az akár valamely idegen nyelv üzleti célú alkalmazása vagy a munkafolyamataink megkönnyítésére szolgáló programok ismerete. 

Manapság elárasztanak minket a különféle képzési ajánlatok. De csak az a képzés igazán értékes, amit aztán a mindennapi munkavégzésünk során is hasznosítani tudunk. A Skilled online oktatási platform éppen ezzel a céllal jött létre! Kényelmes, digitális képzéseink az elméleti tudnivalókat minden esetben gyakorlati példákkal, feladatokkal egészítik ki, a megszerzett tudásodat pedig online ellenőrzőtesztekkel mérheted! 

Ráadásul a SkillEd online oktatási platform most útjára indítja kedvező, féléves, illetve éves előfizetési csomagjait is, amelyekkel jelentős költségmegtakarítás érhető el! Az igényeidnek leginkább megfelelő képzési csomag garantálja, hogy a téged érintő terület valamennyi jogszabályi változásáról, aktualitásairól időben értesülsz – ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mintha képzésenként adtad volna le a jelentkezésedet.

Miért ajánljuk a SkillEd online oktatási platformot?

  • Mert a digitális képzésekkel – webináriumok, videó-előadások, lényegre törő összefoglalók, gyakorlófeladatok, online tesztek – a saját tempódban tudsz haladni.
  • Az oktatási anyagokat bármikor, bárhonnan eléred – számítógép, laptop vagy akár tablet segítségével, online kapcsolaton keresztül.
  • Mert az online képzéseinket a szakterületük legelismertebb szakértői jegyzik, és a hangsúlyt minden esetben a gyakorlati problémák megoldására helyezik.
  • Mert ugyanazt a tudást szerezheted meg az online képzésen, mint a hagyományos, tantermi képzéseken, viszont nem jár külön utazási költséggel.
  • A képzésekhez kapcsolódó kérdéseidet szakértőink 3 munkanapon belül megválaszolják. Kérdéseidet várjuk az erre a célra létrehozott email-fiókunkon, a szakmaikerdesek@skilled.hu-n.

Mire számíthatsz, ha a SkillEd Membership programját választod?

#1 – Minőségi, gyakorlatorientált digitális oktatás

A digitális képzéseink megbízhatóságára a szakterület legkiválóbb előadói jelentik a garanciát. Képzéseink fókuszába minden esetben a gyakorlati információt, a mindennapok során jól hasznosítható tudást helyezzük.

#2 – Kedvezményes csomagok

Több képzési csomag közül is választhatsz! A csomagok segítségével ki tudod választani a téged leginkább érdeklő szakmai területeket, és a neked leginkább megfelelő előfizetési konstrukciót.

#3 – Könnyebb tervezés, gördülékeny továbbképzési rendszer

Amennyiben szükséged van rá, természetesen segítünk neked a megfelelő csomag kiválasztásában! Munkatársaink a rendelkezésedre állnak, ha a  tagsággal kapcsolatban bővebb tájékoztatást szeretnél kapni, vagy csak informálódni szeretnél az aktuális képzéseinkről. 

Választható képzési csomagjaink

Használja ki az egyedülálló lehetőséget,  amit a SkillEd Képzési csomagok kínálnak!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

  • A SkillEd Membership – a választott csomagtól függően – a számla kiállításának napjától számított 6 hónapon, illetve 1 éven keresztül tart. 
  • Az első  képzésen való részvétel feltétele a SkillEd Membership díjának befizetése.
  • Amennyiben más jellegű szándékodat legkésőbb 14 nappal az előfizetés fordulópontja előtt írásban nem jelzed, úgy előfizetésed – a választott csomagtól függően – automatikusan meghosszabbodik a következő 6 hónapra, illetve 1 évre. Amennyiben nem tartasz igényt az újabb Membership tagságra, úgy az előfizetési díjról szóló számla kézhezvételétől számított 14 nap áll rendelkezésedre, hogy a lemondást a részünkre indokolás nélkül megküldd. A számla kézhezvételétől számított 14 napon túl az csak írásbeli indokolással és a kézhezvételtől számított 21 naptári napon belül küldhető meg a lemondás.
  • Amennyiben a SkillEd Membership tagjaként nem használod ki maradéktalanul a képzési lehetőségeidet, az nem jár a Kiadó számára visszafizetési kötelezettséggel. 
  • A rendezvényeink sikeres lebonyolítása érdekében kérjük, hogy webináriumok esetén legkésőbb a webinárium előtti 3. munkanapig regisztrálj, illetve legkésőbb eddig a napig jelezd, ha törölni szeretnéd a korábbi regisztrációdat. 

Kérdésed van? 

Segítünk neked, hogy a  legoptimálisabb csomagot választhasd! Ha bármilyen kérdésed lenne, keresd kollégáinkat bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Balla Gabriella
Képzési referens
Email cím: ugyfelszolgalat@skilled.hu
Telefonszám: 06 1 273 20 91

Máté Angéla
Képzési referens
Email cím: ugyfelszolgalat@skilled.hu
Telefonszám: 06 1 273 20 90

Legyél te is SkillEd Membership Tag! 

Válaszd ki az általad igényelt képzési csomagot!

A Mikro és a Mega csomag esetében a megrendelés leadásakor kérjük, a megjegyzés rovatba írd bele,
hogy melyik témakörre vonatkozóan kéred a csomagot!

SkillEd Mikro CsomagSkillEd Mega CsomagSkillEd Giga CsomagSkillEd Tera Csomag

99.900 Ft + áfa

149.900 Ft + áfa

169.900 Ft + áfa

299. 000 Ft + áfa